Kravlebukserne
Crawls ”kravlebukser” er designet til brug og bevægelse i 100% økologisk bomuld - GOTS-certificeret. Vi har skabt et unikt produkt, der giver barnet den nødvendige bevægelighed og optimale pasform i kravlepositionen. Kombinationen af buksernes praktiske formål med det enkelte danske design gør dem anvendelige til hverdag- og til pænt brug. Det skridsikre materiale på knæene er fri for PVC og ftalater, og giver barnet et sikkert udgangspunkt, når der kravles og leges på glatte overflader.

Da børn er meget forskellige i højde og drøjde anbefaler vi at du kigger i vores størrelsesguide inden køb af bukserne. Bukserne kommer i størrelse 68, 74, 80 og 86. Svarende til 5-6, 7-9, 10-12 og 13-18 måneder.

Sokkerne
Crawls skridsikre sokker giver barnet et sikkert og trygt udgangspunkt, når de skal tage deres første skridt. Sokkerne er produceret i en så høj mængde økologisk bomuld som muligt (87%) og dertil elastan og polyamide for elastisitet og slidstyrke. Sokkernes længde gør dem anvendelige i mange sammenhænge. Det skridsikre mønster matcher buksernes mønster på knæene og meterialet er ligeledes fri for PVC og ftalater.

Sokkerne kommer i størrelse 16-18. 19-21 og 22-24. De er dog en anelse store i størrelserne og vi anbefaler derfor at du køber en størrelse mindre end normalt.  

Bodystockings
Crawls Bodystockings er produceret i 100% økologisk bomuld af samme høje kvalitet og GOTS certificeret. På bagsiden har vi gjort ekstra plads til bleen og med den forbedret knappe lukning gør vi det mere behageligt for dig arbejde med og for dit barn at blive påklædt. Knapperne i skulderen er skjulte for at give et bedre look.  

Bodyerne kommer i størrelse 68, 74 og 80.